}

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Φορμες Γυναικειο
Προβολή φίλτρα
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

ΕΙΔΟΣ


Προβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Φορμες Γυναικειο

Η άνεση ντύνεται γκλάμουρ
Το ντύσιμο με φόρμες και τακούνια δείχνει ένα τρόπο ζωής που είναι πάνω από όλες τις τάσεις μόδας του κόσμου. Φέτος επιστρέφουν τα αθλητικά χρωματιστά σύνολα και τα κεντημένα γράμματα σε λευκό ή μαύρο. Μία μόδα που πέρασε και τώρα επιστρέφει. Μία μόδα που δεν θα ξανά φύγει και κάποια μέρα, εκεί που δεν το περιμένουμε επιστρέφει ξανά. Αλλά αυτό που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι αυτό το ένδυμα ήταν ένα απαραίτητο αντικείμενο σε κάθε ντουλάπα για πάρα πολλές γυναίκες.

Κάθε φορά, η γυναίκα επικεντρώνεται περισσότερο στην άνεσή της

Και η άνεση χαρίζει στα αθλητικά σύνολα μία μεγάλη γοητεία που ενισχύεται με το πέρασμα των χρόνων. Η γυναικά ξέρει τι θέλει. Τόσο οι μεγάλες μάρκες όπως οι κατασκευαστές το γνωρίζουμε καλά. Για αυτό, σήμερα, υπάρχουν τόσο αθλητικά σύνολα όπως μπορούμε να φανταστούμε. Κάθε μάρκα προσθέτει την πινελιά γκλάμουρ που την ξεχωρίζει. Το κόλπο για να λειτουργήσεις είναι να μπορούμε να συνδυάζουμε τα αθλητικά ενδύματα με τα καθημερινά.

Στη Roly ακολουθούμε από κοντά τις τάσεις μόδας, και πάνω από όλα, χωρίς να απαρνηθούμε τις λεπτομέρειες, κοιτάμε την ποιότητα. Το αποτέλεσμα δείχνει μία μεγάλη ποικιλία σε φόρμες που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής σας, τόσο στο γυμναστήριο όσο και στις καθημερινές βόλτες σας. Με τακούνια ή αθλητικά παπούτσια. Με το αγαπημένο σας πουκάμισο ή το φούτερ σε ουδέτερη απόχρωση με μαύρες γραμμές.

Προσαρμοζόμαστε σε όλα τα στυλ, τάσεις, μόδες, μεγέθη και χρώματα. Γιατί στη Roly κοιτάμε τις ανάγκες σας.