}

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Πολο μπλουζακι Ανδρικο
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
Man

Woman

Unisex

Children

Duo Concept

ΕΙΔΟΣΠροβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ

Τα ρούχα που ανανεώνονται και γίνονται viral
Κομψά και ελαφρώς εκλεπτυσμένα, τα ανδρικά πόλο ξεχωρίζουν με μία ελαφρώς χαλαρή γραμμή που εστιάζει στην άνεση χωρίς να απαρνείται την κομψότητα. Στη Roly είμαστε βέβαιοι ότι είναι ένα σίγουρο στοίχημα και επικεντρωνόμαστε σε αυτό δημιουργώντας κομψά και διαχρονικά σχέδια.

Ο άνδρας ντύνεται με πουκάμισα, ο σημερινός άνδρας τα φοράει σαν ένα κομμάτι του... κάθε μέρα. Οι γραμμές αλλάζουν όπως αλλάζει η έννοια της ζωής. Το πόλο επιστρέφει νικητής κάθε εποχή με τις καλύτερες προτάσεις και γίνεται ο πρωταθλητής της μόδας και της άνεσης.

Οι μικρές λεπτομέρειες μετράνε

Γιατί παρόλο που δεν τους φαίνεται είναι μεγάλες. Οι πιο σημαντικές μάρκες παρουσιάζουν κάθε χρόνο τα αποκλειστικά τους μοντέλα. Μάρκες όπως Ralph Lauren, Lacoste, Levis, Armani ή Dockers συναθροίζονται στο σύμπαν της δημιουργίας των ανδρικών ρούχων και αποκτούν μία νέα τάση μόδας με τις προτάσεις slim-fit, με τα κλασσικά πουλόβερ στυλ vintage ή πουκάμισα με τροπικά μοτίβα.

Στη Roly ακολουθούμε από κοντά την κληρονομιά της μόδας γιατί επίσης πιστεύουμε και καταφέρνουμε να είμαστε από τους πιο trendy.

Πολο μπλουζακι Ανδρικο