}

ΦΙΛΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
Body
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
ΦΥΛΟ
ΕΙΔΟΣΠροβολή περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Εικονίδια
ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Μεγεθη
ΣΥΝΘΕΣΗ

Ένα απαραίτητο ένδυμα

Στην αγορά υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από κορμάκια. Υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη, τα χρώματα και τα σχέδια. «Body» στα αγγλικά, σημαίνει σώμα στο ελληνικά και αντιπροσωπεύει ένα ένδυμα που χρησιμοποιείται για να καλύψει εσωτερικά το σώμα μας, ειδικά τον κορμό. Μπορεί να είναι από οποιοδήποτε ύφασμα αλλά το πιο σύνηθες είναι το βαμβακερό, ένα φυσικό νήμα για τα εσώρουχα καθώς είναι μαλακό ύφασμα, το οποίο απορροφά πολύ καλά την υγρασία και πλένεται εύκολα... Επίσης είναι δροσερό. Για αυτό, όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν, τα κοντομάνικα διαφημιστικά φορμάκια που κατασκευάζουμε στην Roly είναι η ιδανική επιλογή για να προστατέψει το σώμα του μωρού.


το καλύτερο για το μωρό

Υπάρχουν σε διαφορετικά σχήματα, κάποια μπαίνουν από το κεφάλι του μικρού και άλλα από τα πόδια. Υπάρχουν φορμάκια που είναι χωρισμένα στο κάτω μέρος με δύο κομμάτια που ενώνονται με κουμπιά ή κόπιτσες, ανάμεσα στα πόδια. Υπάρχουν άλλα, με τις κόπιτσες να κουμπώνουν από μπροστά. Εμείς προτιμάμε τα κουμπώματα ανάμεσα στα πόδια, γιατί διευκολύνουν την αλλαγή της πάνας του μωρού χωρίς να χρειάζεται να του βγάλετε τα ρούχα. Κάτι που χαροποιεί τους γονείς και τα μικρά.

Τα διαφημιστικά φορμάκια έχουν το χαρακτηριστικό του αμερικάνικου αμάνικου, μία εφεύρεση των Αμερικάνων στρατιωτών, για να φοράνε τα εσώρουχα χωρίς να βγάζουν το κράνος τους, και μία ιδανική λύση για να βγαίνει άνετα το ρούχο του βρέφους.